Τί είναι το FREE MOTION ON DEMAND;

Το FREE MOTION ON DEMAND σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις προγράμματα γυμναστικής όποια στιγμή θες, μέσω αποθηκευμένων βίντεο και περιγραφή στα ελληνικά, χωρίς διαφημίσεις. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 20 έως 40 λεπτά και είναι ιδανικά για να γυμναστείς ακόμα και χωρίς εξοπλισμό. Είναι απαιτητικά, έχουν αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσουν σαν να ήσουν στο γυμναστήριο.
Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας για να σε βοηθήσουμε.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων γιατί μέσω των βίντεο δεν υπάρχει διόρθωση τυχόντων λαθών. Αν χρειάζεσαι καθοδήγηση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Μπορώ να το δοκιμάσω πριν αγοράσω μια συνδρομή;

Μπορείς να κάνεις δοκιμαστική χρήση της υπηρεσίας με πρόσβαση στο δωρεάν (FREE) περιεχόμενο.

Περιλαμβάνονται όλα τα προγράμματα στη συνδρομή μου;

Με την ενεργοποίηση ενός πακέτου, μπορείς να κάνεις απεριόριστη χρήση των παρακάτω προγραμμάτων του FREE MOTION ON DEMAND:

  • ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ
  • ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ (HIIT)
  • PILATES
  • YOGA

Τρόποι πληρωμής - συνδρομή.

Το FREE MOTION ON DEMAND προσφέρει την επιλογή για μηνιαία συνδρομή με ηλεκτρονική πληρωμή ή με μετρητά στο γυμναστήριο.
- Συνδρομή. Η συνδρομή έχει διάρκεια 30 ημερών και λαμβάνεις ειδοποίηση στο email σου 5 ημέρες πριν την λήξη της για την έγκαιρη ανανέωσή της, αν θέλεις να συνεχίσεις.

Πως μπορώ να διακόψω τη συνδρομή μου;

Η συνδρομή σου θα λήξει αυτόματα 30 ημέρες μετά την ενεργοποίησή της.
Ακύρωση συνδρομής και επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατό να γίνει. Η συνδρομή σου θα παραμείνει ενεργή από την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε και για 30 ημέρες.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε απεριόριστη πρόσβαση στα προγράμματα ON DEMAND, μόνο με 10€/μήνα.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Η αγορά οποιασδήποτε συνδρομής, συνεπάγεται την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων.