ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το Animal Movement είναι ένα πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης, ποικίλων επιπέδων δυσκολίας, που συνδυάζει αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις κινήσεων ζώων, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό, γεμάτο ροές κίνησης, σύνολο, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος.

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ:

Η μίμηση ζώων έχει βαθιές ρίζες σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, ειδικά στις πολεμικές τέχνες. Το Shaoliquan - η πολεμική τέχνη που συνδέεται με τη μονή Shaolin - ενώ εξασκεί το kung fu, παρατηρεί τις συμπεριφορές και αναπαράγει, τις ικανότητες επιβίωσης όλων των άγριων ζώων, την ταχύτητά τους, τα άλματα και την ετοιμότητά τους. Εν συνεχεία υιοθετεί τις κινήσεις και τη δυναμικότητά τους και τις εφαρμόζει στην εκπαίδευσή των μοναχών. Ολόκληρη η κινησιολογία των ζώων έχει μελετηθεί και ενσωματωθεί στην εκπαίδευση των μοναχών, οι οποίοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να πειθαρχούν και να πολεμούν
Έτσι, ενώ το Animal Movement είναι καινούργιο ως μέθοδος προπόνησης, η φιλοσοφία της μίμησης των ζώων υπήρξε εδώ και εκατοντάδες χρόνια σε διάφορες μορφές ανά τον κόσμο.

ΟΦΕΛΗ

Το Animal Movement δημιουργείται από τον συνδυασμό πολλών τύπων εκπαίδευσης με τη χρήση του σωματικού βάρους και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη δύναμη, την αντοχή, την επιδεξιότητα, την ευλυγισία, τη σταθεροποίηση και το συντονισμό της κίνησης. Στοχεύει σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σε όλες τις ηλικίες, καθώς η δομή του μαθήματος χωρίζεται σε επίπεδα με βαθμούς δυσκολίας.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα με εξέλιξη και προοπτική, δομημένο για να ταιριάζει με όλες τις μορφές άσκησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασική άσκηση ή να συμπληρώσει μια άλλη προπόνηση.

"Απόκτησε όλες τις ικανότητες για ένα υγιές και δυνατό σώμα και άλλαξε τη ζωή σου"

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Άρης Κωνσταντόπουλος

ΑΡΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΦΙΛ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διάρκεια: 55 λεπτά
ΔΕΥ ΠΕΜ ΠΑΡ