ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Χρησιμοποιώντας το σώμα ως σύνολο, σαν ολοκληρωμένη μονάδα, ο ασκούμενος μπορεί να εκτελεί “λειτουργικές” ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις που δίνουν έμφαση στην ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον πυρήνα και σταθεροποιούν το σώμα.

ΚΙΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Τα προϊόντα υψηλής αθλητικής απόδοσης PURMOTION™ , είναι σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στον χρήστη να εκτελεί ασκήσεις ελεύθερα, σε τρισδιάστατο άξονα, χωρίς κανένα περιορισμό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η Purmotion Aerial Fitness προπόνηση, βασίζεται στην παραδοχή πως ”είμαστε τόσο δυνατοί όσο το πιο αδύνατό μας σημείο”. Χρησιμοποιώντας τον πρωτοποριακό εξοπλισμό της PurMotion™ (AirfitPro, Vector System, Renegade, κ.λ.), μπορούμε πλέον να σχεδιάζουμε cross training προπονήσεις υψηλής έντασης, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Είτε προπονείσαι για οποιοδήποτε άθλημα, είτε θέλεις απλά μία καλύτερη ποιότητα ζωής, η Purmotion Aerial Fitness προπόνηση σου παρέχει ένα αποτελεσματικό, ξεκάθαρο και χωρίς περιορισμούς τρόπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων σου.

"Γνώρισε τη μέθοδο άσκησης, με το μόνο που μας περιορίζει να είναι η φαντασία μας!!!"

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Άρης Κωνσταντόπουλος

ΑΡΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πιστοποιημένος από την Purmotion

ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Άρης Κωνσταντόπουλος

ΘΟΔΩΡΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πιστοποιημένος από την Purmotion

ΠΡΟΦΙΛ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διάρκεια: 55 λεπτά
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Είδος: Δύναμη