ΜΑΣΑΖ

ΚΛΑΣΙΚΟ massage

Είναι από τους αρχαιότερους τρόπους θεραπείας.
Απελευθερώνει την ψυχοσωματική ένταση. Επαναπροσδιορίζει την μυική λειτουργία, διορθώνοντας σταδιακά την δυσκαμψία. Αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν έχουν εμφανή αιτία και βελτιιώνεται ο μεταβολισμός. Το δέρμα ανανεώνεται, οι μύες του σώματος και του προσώπου αποκτούν νεανικότητα. Μειώνεται η αρτηριακή πίεση. Η χαλάρωση είναι πιο βαθιά και ουσιαστική καθώς βαθμιαία απομακρύνεται το άγχος.
Είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τον εαυτό μας ή τους αγαπημένους μας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ massage

Οι μαλάξεις είναι παρόμοιες με το κλασικό, αργό μασάζ απλά οι πιέσεις γίνονται πιο εντατικά στα σημεία του μυικού συστήματος που υπάρχει πόνος ή σφίξιμο.
Πότε το χρειάζεσαι: Κάθε φορά που έχεις υποστεί μυϊκό τραυματισμό από την σκληρή προπόνηση.

Thai massage

Το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια παραδοσιακή μορφή μασάζ, η οποία προέρχεται από την Ταϊλάνδη. Αποτελεί συνδυασμό τεχνικών ολιστικής ρεφλεξολογίας και γιόγκα.
Στο ταϊλανδέζικο μασάζ, ο δέκτης φορά ελαφρύ ρουχισμό και η μάλαξη εκτελείται στο δάπεδο. Περιλαμβάνει εργασία στους ταϊλανδικούς μεσημβρινούς (Sen) βάσει ενός ειδικού πρωτόκολλου, τεχνικές μάλαξης, ανατάξεις (μοιάζουν με τις τεχνικές της οστεοπαθητικής) και αρκετές παθητικές διατάσεις που μοιάζουν με τις asana της γιόγκα.
Πότε το χρειάζεσαι: Αν έχεις ανατομική δυσκαμψία ή αν θέλεις καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα και το γυμναστήριο.

Foot massage

Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Η μάλαξη άκρων είναι μία ολιστική μάλαξη και προτείνεται σε όλους για ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.
Ένα χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ στις γάμπες και στους μηρούς μπορεί να σε ξεκουράσει από τους καθημερινούς πόνους ορθοστασίας ή να σε χαλαρώσει μετά από μια έντονη άσκηση αποβάλλοντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ, αποτελεί μια μέθοδο εναλλακτικής ιατρικής, η οποία στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών.
Επειδή στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά (π.χ. καρδιά, σπλήνα, συκώτι κλπ.), με συνέπεια να διεγείρεται το νευρικό και το αμυντικό σύστημα του οργανισμού.
Πότε το χρειάζεσαι: Εάν περνάς μέρες έντονου στρες ή έχεις διαταραχές του πεπτικού συστήματος, πονοκεφάλους και αϋπνία.

Επέλεξε αυτό που σου χρειάζεται.

"ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ."

ΜΑΣΕΡ

Γιώργος Γεωργούλης

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ - ΜΑΣΕΡ

ΠΡΟΦΙΛ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διάρκεια: 30-60 λεπτά