ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το FREE MOTION ON DEMAND σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις κάποια από τα προγράμματα του FREE MOTION WELL-BEING CENTER, μέσω αποθηκευμένων βίντεο. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 15 έως 60 λεπτά και είναι ιδανικά για να γυμναστείς ακόμα και χωρίς εξοπλισμό. Είναι απαιτητικά και θα σε ικανοποιήσουν σαν να ήσουν στο γυμναστήριο.
Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας για να σε βοηθήσουμε.

Το FREE MOTION ON DEMAND προσφέρει δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών στους νέους πελάτες, με πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο. Απλά κάνε εγγραφή και εντός δύο ωρών (8:00 έως 22:00, διαφορετικά την επόμενη εργάσιμη ημέρα), θα σου στείλουμε email με τα στοιχεία εισόδου στην υπηρεσία. Αν δεν σε ικανοποιήσει, μπορείς απλά να ακυρώσεις την συνδρομή μέσω του λογαριασμού σου στο PayPal.

Όλα τα προγράμματα του FREE MOTION ON DEMAND περιλαμβάνονται στη συνδρομή σου. Αυτά είναι το FUNCTIONAL TRAINING, το HIIT το ANIMAL MOVEMENT και το BODY COMBAT.
Να θυμάσαι ότι κάποια από τα προγράμματα που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου FREE MOTION WELL-BEING CENTER μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο FREE MOTION ON DEMAND.

Κάθε μήνα προστίθενται νέα προγράμματα FUNCTIONAL TRAINING, HIIT και ANIMAL MOVEMENT, ενώ στο BODY COMBAT προστίθεται ένα νέο πρόγραμμα κάθε τρίμηνο.

Το FREE MOTION ON DEMAND προσφέρει την επιλογή για μηνιαία συνδρομή.

Επικοινώνησε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σου.