Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους & Προϋποθέσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η διαδιακσία ενεργοποίησης της συνδρομής ίσως διαρκέσει από μία έως δύο ώρες μέχρι να επιβεβαιωθεί και θα ειδοποιηθείς με email για την ενεργοποίησή της.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τί είναι το FREE MOTION ON DEMAND;

Το FREE MOTION ON DEMAND σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις κάποια από τα προγράμματα του FREE MOTION WELL-BEING CENTER, μέσω αποθηκευμένων βίντεο. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 15 έως 60 λεπτά και είναι ιδανικά για να γυμναστείς ακόμα και χωρίς εξοπλισμό. Είναι απαιτητικά και θα σε ικανοποιήσουν σαν να ήσουν στο γυμναστήριο.
Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας για να σε βοηθήσουμε.

Μπορώ να το δοκιμάσω πριν αγοράσω μια συνδρομή;

Μπορείς να κάνεις δοκιμαστική χρήση της υπηρεσίας με πρόσβαση στο δωρεάν περιεχόμενο.

Περιλαμβάνονται όλα τα προγράμματα στη συνδρομή μου;

Όλα τα προγράμματα του FREE MOTION ON DEMAND περιλαμβάνονται στη συνδρομή σου. Αυτά είναι το FUNCTIONAL TRAINING, το HIIT το ANIMAL MOVEMENT και το BODY COMBAT.
Να θυμάσαι ότι κάποια από τα προγράμματα που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου FREE MOTION WELL-BEING CENTER μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο FREE MOTION ON DEMAND.

Κάθε πότε ανανεώνεται το περιεχόμενο του FREE MOTION ON DEMAND;

Κάθε μήνα προστίθενται νέα προγράμματα FUNCTIONAL TRAINING, HIIT και ANIMAL MOVEMENT, ενώ στο BODY COMBAT προστίθεται ένα νέο πρόγραμμα κάθε τρίμηνο.

Ποια είναι τα διαθέσιμα πακέτα του FREE MOTION ON DEMAND;

Αυτή την περίοδο, το FREE MOTION ON DEMAND προσφέρει την επιλογή για μηνιαία συνδρομή.