ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το σώμα ως σύνολο, σαν ολοκληρωμένη μονάδα, ο ασκούμενος μπορεί να εκτελεί “λειτουργικές” ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις που δίνουν έμφαση στην ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον πυρήνα και σταθεροποιούν το σώμα.
Το τμήμα συνδυάζει στοιχεία υψηλής έντασης (HIIT), κυκλική προπόνηση και προπόνηση δύναμης. Αυτός ο συνδυασμός διαλειμματικής, καρδιοαναπνευστικής και προπόνησης δύναμης έχει αποδειχτεί ότι είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος προπόνησης για μείωση του λίπους και την αύξηση του λείου μυικού ιστού.

ΚΙΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Εστιάζουμε στις λειτουργικές κινήσεις που ενεργοποιούν πολλούς μύς και αρθρώσεις. Ο γυμναστής παρουσιάζει κάθε άσκηση πριν ξεκινήσει η προπόνηση και διορθώνει προσωπικά τον κάθε ασκούμενο κατά τη διάρκειά της. Το χρονόμετρο μετράει τη διάρκεια κάθε άσκησης και το διάλειμμα.
Χρησιμοποιούμε τα προϊόντα υψηλής αθλητικής απόδοσης PURMOTION™, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στον χρήστη να εκτελεί ασκήσεις ελεύθερα, σε τρισδιάστατο άξονα, χωρίς κανένα περιορισμό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Δεν θα επαναλάβεις το ίδιο πρόγραμμα δεύτερη φορά, γιατί κάθε προπόνηση σχεδιάζεται από μία βάση δεδομένων χιλιάδων ασκήσεων. Αυτό σημαίνει ότι, δεν θα βαρεθείς και ότι το σώμα σου θα αναρρώνει γρήγορα αφού συνεχώς θα ενεργοποιείς διαφορετικές μυικές ομάδες.
Η λειτουργική προπόνηση, βασίζεται στην παραδοχή πως ”είμαστε τόσο δυνατοί όσο το πιο αδύνατό μας σημείο”. Σχεδιάζουμε cross training προπονήσεις υψηλής έντασης, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Είτε προπονείσαι για οποιοδήποτε άθλημα, είτε θέλεις απλά μία καλύτερη ποιότητα ζωής, η λειτουργική προπόνηση σου παρέχει ένα αποτελεσματικό, ξεκάθαρο και χωρίς περιορισμούς τρόπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων σου.

TEAM TRAINING.
LIFE CHANGING.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διάρκεια: 45 λεπτά
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Είδος: Δύναμη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ