GROUP TRAINING

12 SESSIONS

12 sessions που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όλα τα προγράμματα.

60€
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 ΗΜΕΡΕΣ
  • ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ SESSIONS *
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

COMBO

16 SESSIONS

  • 8 προπονήσεις group training
  • 4 μαθήματα Pilates reformer
  • ή άλλος συνδυασμός
75€
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 ΗΜΕΡΕΣ
  • ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ SESSIONS *
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

PILATES REFORMER

24 SESSIONS

12 μαθήματα Pilates reformer ή χρησιμοποίηση των sessions και στα υπόλοιπα προγράμματα.

110€
10% ΕΚΠΤΩΣΗ
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 ΗΜΕΡΕΣ
  • ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ SESSIONS *
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
* Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 13%
* Για τη συμμετοχή στο τμήμα Pilates reformer χρεώνονται 2 sessions.
* Όσα sessions σου περισσέψουν, μεταφέρονται στο επόμενο πακέτο με την εμπρόθεσμη ανανέωση.
* Σε περίπτωση επιβράβευσης, αυτή εφαρμόζεται εντός 24 ωρών από την ενεργοποίηση της συνδρομής.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Η εγγραφή στο Γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους. Για την εγγραφή ανηλίκου, είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία του κηδεμόνα και η υπογραφή από αυτόν Υπεύθυνης Δήλωσης συγκατάθεσης για την εγγραφή του προστατευόμενου μέλους.
2. Κάθε μέλος υποχρεούται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής, να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο, που να βεβαιώνει πως επιτρέπεται η σωματική του άσκηση. Η βεβαίωση αυτή, ανανεώνεται κάθε 12 μήνες. Σε περίπτωση μη προσκόμισης της βεβαίωσης, το γυμναστήριο δικαιούται να μην επιτρέπει την είσοδο στο μέλος μέχρι την προσκόμιση της βεβαίωσης.
3. Οι συνδρομές παγώνουν μόνο μαζικά, τις περιόδους που το γυμναστήριο είναι κλειστό.
4. Η συμπεριφορά και η παρουσία των μελών, πρέπει να είναι πάντα κόσμια και ευπρεπής.
5. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του Γυμναστηρίου.
6. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και διακίνηση παράνομων ουσιών ή συμπληρωμάτων διατροφής εντός του Γυμναστηρίου.
7. Απαγορεύεται η δημιουργία θορύβων στο χώρο και η όχληση των μελών.
8. Η χρήση των ντουλαπιών επιτρέπεται μόνο κατά την παραμονή στο Γυμναστήριο.
9. Για οποιαδήποτε απώλεια αντικειμένων, καμία ευθύνη δεν φέρει το Γυμναστήριο.
10. Η χρήση πετσέτας είναι υποχρεωτική. Την απλώνουμε πάντα επάνω στα όργανα ή στα στρώματα που χρησιμοποιούμε, σκεπτόμενοι τον επόμενο που θα τα χρησιμοποιήσει.
11. Η χρήση καθαρών παπουτσιών μόνο για το γυμναστήριο είναι κανόνας. Προσέχουμε να μην μεταφέρουμε σκόνες του δρόμου στις αίθουσες του γυμναστηρίου. Αλλάζουμε παπούτσια στον χώρο υποδοχής, πριν την είσοδο στο γυμναστήριο.
12. Η χρήση αθλητικής περιβολής και αθλητικών υποδημάτων, είναι υποχρεωτική.
13. Η χρήση όλων των οργάνων άθλησης του Γυμναστηρίου, θα πρέπει να γίνεται με προσοχή, μόνο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου μαθήματος και πάντα με βάση τις υποδείξεις των υπευθύνων του γυμναστηρίου.
14. Τα μέλη πρέπει να έχουν υπόψη τους τα μέτρα ασφαλείας του κτιρίου, προς αποφυγή ατυχημάτων.
15. Μπορείτε να φέρετε το παιδί σας στο χώρο κατά την διάρκεια της προπόνησης σας ωστόσο είναι δική σας ευθύνη να το περιορίσετε στο χώρο αναμονής προς αποφυγή τραυματισμών.
16. Σε περίπτωση που υπάρχει ενεργό πακέτο προσφοράς στον λογαριασμό ενός μέλους, αυτό παραμένει ενεργό έως και 1 μήνα μετά από διακοπή της συνδρομής. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου, το πακέτο προσφοράς απενεργοποιείται.
17. Η αγορά οποιασδήποτε συνδρομής, συνεπάγεται την αποδοχή όλων των παραπάνω όρων του κανονισμού.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω όρους παραβιασθεί, η διεύθυνση του γυμναστηρίου διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αφαιρέσει την ιδιότητα μέλους.


τελευταία ενημέρωση 15/10/2023

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή και να δοκιμάσω αν μου ταιριάζει η προπόνηση;

Οι εγγραφές γίνονται από τη reception του γυμναστηρίου καθώς και ONLINE. Επίσης μέσα από το πρόγραμμα, πάτησε ΚΡΑΤΗΣΗ δίπλα στο τμήμα που σε ενδιαφέρει και θα σου ζητηθεί να συνδεθείς ή να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό.
Σε περιόδους αιχμής και όταν κρίνεται από τη διεύθυνση αναγκαίο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, οι εγγραφές γίνονται μόνο από τη reception του γυμναστηρίου.
Κάθε νέο μέλος, έχει το δικαίωμα για μία δωρεάν προπόνηση που μπορεί να την χρησιμοποιήσει έως και επτά μέρες από την ημερομηνία εγγραφής του.

Πώς κάνω κράτηση;

Επέλεξε από το μενού "ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ" και επέλεξε την προπόνηση που θέλεις να κάνεις όποια μέρα και ώρα σε βολεύει. Από εκεί επέλεξε "Κράτηση" για να κλείσεις τη θέση σου. Εαν ένα τμήμα είναι γεμάτο, θα μπεις αυτόματα σε θέση αναμονής. Όταν ελευθερωθεί μια θέση σε αυτό το τμήμα, θα μεταφερθείς αυτόματα από τη θέση αναμονής στο τμήμα και θα σου έρθει η ενημέρωση μέσω email.

Πότε μπορώ να κάνω τις κρατήσεις μου;

Κάθε Παρασκευή, τα ραντεβού των ερχόμενων δύο εβδομάδων ανοίγουν για κρατήσεις. Μπορείς να κάνεις κράτηση για όσα τμήματα θέλεις από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι και το επόμενο Σάββατο. Σου συστήνουμε να κλείσεις τα τμήματα που σε βολεύουν όσο πιο σύντομα μπορείς γιατί μπορεί να συμπληρωθούν οι θέσεις. Τα PREMIUM μέλη έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τα ραντεβού τους 24 ώρες νωρίτερα, δηλαδή από την Πέμπτη.

Πόση ώρα νωρίτερα πρέπει να ακυρώσω την κράτησή μου για να μην χρεωθώ;

Πρέπει να κάνεις την ακύρωση 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα έναρξης της προπόνησης για να σου επιστραφεί το session. Επίλεξε από το πρόγραμμα το τμήμα που έχεις κάνει την κράτηση και πάτησε "Ακύρωση".

Τί συμβαίνει αν δεν παρουσιαστώ στο τμήμα που έχω κάνει κράτηση;

Αν δεν μπορέσεις να έρθεις για την προπόνησή σου, θα χρεωθείς κανονικά.

Πώς θα ξέρω αν βρίσκομαι σε ένα τμήμα και έχω βγει από τη λίστα αναμονής;

Τη στιγμή που θα ελευθερωθεί μια θέση στο τμήμα που έχεις επιλέξει, θα σε ειδοποιήσουμε με email. Θυμήσου ότι όταν μπαίνεις στη θέση αναμονής δεν χρεώνεσαι, παρά μόνο όταν ελευθερωθεί μια θέση και φύγεις από την αναμονή. Αν αλλάξει το πλάνο σου και δεν σκοπεύεις να συμμετάσχεις στην προπόνηση, παρακαλούμε να ακυρώσεις τη θέση σου από τη λίστα αναμονής για να μην χρεωθείς σε περίπτωση που γίνει ακύρωση και ελευθερωθεί κάποια θέση από άλλο μέλος.

Τί πρέπει να κάνω όταν έρθω στο γυμναστήριο;

Έλα νωρίτερα για την πρώτη σου προπόνηση και ενημέρωσε στην υποδοχή ότι αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη για να σου κάνουμε μια ξενάγηση στους χώρους του γυμναστηρίου. Και θυμήσου, οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα απευθύνονται σε κάθε επίπεδο ασκούμενου, στην υποδοχή θα σε βοηθήσουμε για να επιλέξεις την κατάλληλη προπόνηση για εσένα και για ό,τι άλλο χρειαστείς.

Πόσο συχνά χρειάζεται να γυμνάζομαι για να δω αποτέλεσμα;

Σου συστήνουμε να γυμνάζεσαι 3 φορές κάθε εβδομάδα. Θα δεις αποτέλεσμα ακόμα και αν συμμετέχεις σε τμήματα Real Ryder ή Functional Suspension training ακόμα και 2 φορές την εβδομάδα, αλλά θα αισθανθείς το μέγιστο αποτέλεσμα αν μπορείς να γυμνάζεσαι τουλάχιστον 3 φορές.

Πώς μπορώ να ξέρω αν βελτιώνομαι / Πώς μπορώ να παρακολουθώ την απόδοσή μου;

Κάθε φορά που προπονείσαι μπορείς να βλέπεις τα επίπεδα που δουλεύει το σώμα σου, καθώς και των εκτιμώμενων θερμίδων που καις, μέσω τηλεμετρίας που παραλαμβάνεις κάθε φορά που έρχεσαι στο γυμναστήριο. Επίσης κάθε δύο μήνες μπορείς να κάνεις δωρεάν λιπομέτρηση και μέτρηση μεταβολισμού στον διατροφολόγο μας.
Και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι αριθμοί, απλώς απόλαυσε την προπόνηση.

Ποιά τμήματα να επιλέγω;

Όλα, εκτός και αν έχεις κάποιον περιορισμό ή κάποιον ειδικό στόχο! Η μια προπόνηση συμπληρώνει την άλλη απόλυτα και προσφέρουν πραγματική εκγύμναση όλου του σώματος. Ο συνδυασμός τους είναι ο απόλυτος τρόπος να πάρεις την καλύτερη ολική προπόνηση.

Ποια προγράμματα περιλαμβάνονται στη συνδρομή μου;

Ανάλογα με τη συνδρομή που θα διαλέξεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα sessions σου με όποιον τρόπο θέλεις στα τμήματα που περιλαμβάνονται.
Δες εδώ τις επιλογές που υπάρχουν.

Λήγουν κάποια στιγμή τα credits μου;

Ναι, τα sessions διαγράφονται κάθε φορά που λήγει και η ημερομηνία της συνδρομής που έχεις αγοράσει, εκτός και αν την ανανεώσεις πριν τη λήξη της.
Σε αυτή την περίπτωση, όσα sessions σου έχουν περισσέψει, μεταφέρονται στο νέο πακέτο της ίδιας κατηγορίας.

Μπορώ να αγοράσω και να χαρίσω μία συνδρομή σε ένα φίλο;

Ναι! Απλά ζήτησέ το στην υποδοχή του γυμναστηρίου. Μπορείς να αγοράσεις έναν αριθμό προπονήσεων και να το δώσεις σαν δώρο σε κάποιον άλλο.

Μπορώ να δώσω μερικά από τα sessions μου σε ένα φίλο;

Όχι, τα sessions δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο λογαριασμό.

Μπορώ να προπονούμαι αν είμαι έγκυος;

Συμβουλέψου τον γιατρό σου πρώτα - έχουμε κατά καιρούς αρκετές μέλλουσες μαμάδες που προπονούνται.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ INDOOR CYCLING

Μπορώ να ρυθμίσω το ποδήλατο στα μέτρα μου;

Τα ποδήλατα Real Ryder είναι φτιαγμένα για να προσαρμόζονται στο σώμα σου:
Ανύψωση/χαμήλωμα σέλας
Ανύψωση/χαμήλωμα τιμονιού
Ρύθμιση απόστασης μεταξύ σέλας και τιμονιού
Πετάλια δύο όψεων για κανονικό παπούτσι ή ποδηλατικό mountain
Σε κάθε προπόνηση οι γυμναστές μας θα σε βοηθήσουν με αυτές τις ρυθμίσεις.

Τί να φοράω σε μια προπόνηση ποδηλασίας Real Ryder;

Συστήνουμε άνετα ρούχα που δεν κρατάνε τον ιδρώτα και αφήνουν το σώμα να αναπνέει, καθώς επίσης και ποδηλατικό σορτσάκι με μαξιλαράκι.

Είναι ασφαλής η προπόνηση στα ποδήλατα εσωτερικού χώρου Real Ryder;

Οι προπονήσεις στα ποδήλατα Real Ryder είναι σχεδιασμένες για να είναι ασφαλείς. Ακολουθούμε κάθε προπονητικό πρωτόκολο στην αθλητική βιομηχανία και όλοι μας οι προπονητές έχουν δεχτεί την κατάλληλη εκπαίδευση και πιστοποίηση. Παρόλα αυτά, σας παροτρύνουμε να ακολουθείτε τις συμβουλές μας για τον σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος που είναι κατάλληλο για εσάς.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ FUNCTIONAL TRAINING

Τί είναι το Functional Suspension training;

Το Functional Suspension training (Λειτουργική προπόνηση), είναι προπόνηση για όλο το σώμα που βασίζεται σε κίνηση σε κάθε επίπεδο χρησιμοποιώντας κυρίως το βάρος του σώματος, σχεδιασμένη για μυική ενδυνάμωση, γράμμωση, ευλυγισία, βελτίωση στάσης σώματος και αποκατάσταση. Να περιμένεις μια δυναμική, γεμάτη ενέργεια προπόνηση.

Πρέπει να είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για να συμμετέχω σε μια λειτουργική προπόνηση;

Το Functional Suspension training έχει σχεδιαστεί να είναι κατάλληλο για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνω Functional Suspension training;

Προτείνουμε δύο με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα για να μπορεί το σώμα σου να ανακάμπτει και να έχεις καλύτερα αποτελεματα στη δύναμη, την ενέργεια και στη γράμμωση.

Τί πρέπει να έχω μαζί μου στην προπόνηση;

Άνετα ρούχα για να κινείσαι ελεύθερα και να αναπνέει το σώμα σου, αθλητικά παπούτσια, πετσέτα και νερό.

BOOKING APP

Από που μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή για το κινητό μου;

Χρησιμοποίησε κάποιον από τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με το κινητό σου:

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Πρόταση νέου μέλους.

Πρότεινέ μας σε ένα νέο μέλος και πάρτε και οι δύο δώρο μία επιπλέον εβδομάδα και 2 sessions στην επόμενη ανανέωση της συνδρομής σας.

Αξιολόγηση στα social media.

Άφησε μια περιγραφή στο Google ή/και στο Facebook για την εμπειρία σου στο Free Motion και πάρε δώρο μία επιπλέον εβδομάδα και 2 sessions στην επόμενη ανανέωση της συνδρομής σου.


τελευταία ενημέρωση 09/11/2023