ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Άφησε το μυαλό και το σώμα σου να ξεδώσουν.
Μπορεί τα ποδήλατά μας να βρίσκονται σε εσωτερικό χώρο, αλλά θα σε ταξιδέψουν όπου θέλεις. Αυτό που χρειάζεται, είναι να ανέβεις στη σέλα.
Θα είναι εύκολο; Σίγουρα όχι εύκολο, αλλά θα είναι διασκεδαστικό. 45 λεπτά για να φτάσεις από την ατονία στην καλή διάθεση, από την κούραση στην απόλαυση.
Αν θέλεις κάτι περισσότερο από μια προπόνηση... έλα να ποδηλατήσεις.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Το ABF8 RealRyder® Bike είναι ένα εντελώς νέο είδος ποδηλάτου που αλλάζει το τοπίο στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου. Η δυνατότητά του να "γέρνει και να στρίβει" με μία κλίση έως και 20 μοιρών, προσφέρει μία διασκεδαστική και λειτουργική εμπειρία άσκησης, μέσα από μία εντελώς νέα σειρά κινήσεων, προσομοιώνοντας την κίνηση με το ποδήλατο δρόμου.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Όχι πλέον βαρετά μαθήματα σε σταθερά ποδήλατα, τώρα μπορείς να "στρίβεις και να γέρνεις", εξομοιώνοντας την κίνηση του ποδηλάτου δρόμου. Παράλληλα μπορείς να "κάψεις" 600 – 900 θερμίδες σε κάθε τάξη, 20% επιπλέον από το συνηθισμένο στατικό ποδήλατο. Το ABF8 RealRyder® Bike, θα προκαλέσει τα χέρια σου, τους κοιλιακούς, τα πόδια και τον κορμό, παρέχοντας παράλληλα μία πλήρη αερόβια προπόνηση.

"Όχι πλέον βαρετά μαθήματα σε σταθερά ποδήλατα"

ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ

Φαντάσου τον εαυτό σου όπως ξεκινάει την προπόνηση εσωτερικής ποδηλασίας στο FREE MOTION ύστερα από μια κουραστική ημέρα, εβδομάδα ή ακόμα και χρόνο και να φεύγει με καλύτερη σωματική κατάσταση, διάθεση και συγκέντρωση.
Η προπόνηση είναι ίδια για όλους, αλλά το ταξίδι είναι διαφορετικό. Αυτή η απόσταση μεταξύ χάους και ισορροπίας είναι αυτό που φέρνει την αλλαγή στη διάθεση.
Την επόμενη φορά που θα ανέβεις σε ένα από τα ποδήλατα, είναι σίγουρο πως θα την βρεις.

ΑΕΡΟΒΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Αν δεν το έχεις ζήσει ως τώρα, φτιάξε την εικόνα στο μυαλό σου:
Κουμπωμένα παπούτσια, ο κορμός σε αεροδυναμική θέση, οι παλάμες κρατάνε το τιμόνι σφιχτά. Μουσική και φως που σε αγκαλιάζει, τα πόδια καίνε, η καρδιά χτυπάει δυνατά και το μυαλό σου ταξιδεύει. Μία πεταλιά μετά την άλλη και ανηφορίζεις μέχρι την κορυφή, κοίτα πως έχεις ενθουσιαστεί.
Διασκέδασες και έκανες περισσότερα για το σώμα, το μυαλό και την διάθεσή σου απ'ότι περίμενες. Έφτασες σε αυτό για το οποίο ήρθες.

COACHING

Πάνω στο ποδήλατο κάποια στιγμή το σώμα αρχίζει να εγκαταλείπει.
Αυτή είναι η στιγμή που ο προπονητής σου θα σε οδηγήσει και θα σε εμπνεύσει για να συνεχίσεις.
Βρες τα όριά σου για να βρεις τον εαυτό σου. Αυτό είναι το ταξίδι.

Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ

Από τη στιγμή που θα ανέβεις στο ποδήλατο, γίνεσαι μέλος της ομάδας.
Νιώσε την ενέργεια της αίθουσας. Στα καλύτερά σου, ακόμα και όταν δεν είσαι στην καλύτερη διάθεση, η ομάδα είναι εδώ για εσένα.

ΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Ή ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ

Φέρε ένα νέο μέλος στο FREE MOTION και θα κάνουμε δώρο και στους δυο σας 2 sessions.
Όταν μοιράζεσαι αυτό που σου αρέσει, το κάνει ακόμα καλύτερο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ

Η άφιξη στο FREE MOTION 15 λεπτά πριν την προπόνησή σου είναι σημαντική για την εμπειρία σου. Πίστεψέ το, η βιαστική προετοιμασία δεν είναι ωραία. Ειδικά αν φτάσεις ενώ έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα, δεν θα είναι εύκολο να σε κατατοπίσουμε.
Όταν φτάσεις μίλησε σε όποιον βρίσκεται στη reception για να σε κατευθύνει. Θα σου δείξει που να αφήσεις τα πράγματά σου και να ετοιμαστείς, θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις το ύψος του ποδηλάτου σου και θα σου δείξει πως να κουμπώνεις τα παπούτσια σου αν έχεις ποδηλατικά με mountain clips.
Αν έχεις απορίες θα χαρούμε να τις απαντήσουμε.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ποδηλατούμε στον ρυθμό της μουσικής, αλλά όποτε θέλεις, μπορείς να καθήσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα. Να θυμάσαι ότι αυτή η ώρα είναι για εσένα.
Η προπόνηση ξεκινάει με την προθέρμανση και συνεχίζει με ανηφόρες και sprints. Περιλαμβάνεται προπόνηση δύναμης και αντοχής και το πρόγραμμα κλείνει με διατάσεις για αποθεραπεία.
Μπορείς να διαλέξεις πρωινή προπόνηση ή βραδινή. Είναι πολύ διαφορετική εμπειρία.
Οι προπονήσεις μας είναι σαν πάρτυ, είτε με δυναμικά φώτα ή με το φως της ημέρας. Μουσική, ιδρώτας και διασκέδαση.

ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ

Εδώ τελειώνει η παρουσίαση της προπόνησης στα ποδήλατα.
Όταν έρχεσαι να ποδηλατήσεις μαζί μας, αφήνεις ό,τι σε "βαραίνει" στο ποδήλατο και φεύγεις με ενθουσιασμό και έμπνευση, μεταφέροντας αυτή την ενέργεια στον κόσμο.
Πάμε να ποδηλατήσουμε;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διάρκεια: 45 λεπτά
ΔΕΥ, ΤΕΤ
Είδος: Αντοχή
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ